Konferens i Iran: ”Översyn av Förintelsen: En global vision”

Mahmoud Ahmadinejad (Irans president)  och sextio andra förnekare av förintelsen har samlats i Iran för att diskutera konspirationsteorier. Detta är självklart helt oacceptabelt och väldigt förolämpande för de 25 000 judar som bor i Iran och givetvis för alla judar. 

Iraniska tjänstemän säger att målet med konferensen inte är att förneka Förintelsen utan att ”ge lärda ett forum att framföra sina åsikter utan att oroa sig för tabun.” Det vill säga att åsikter som är fördömda i Europa ( e.g. Robert Faurisson som förnekar att några gaskammare överhuvudtaget existerat) ska få flöda fritt i öron som gillar att höra det.

Irans president har upprepade gånger både kallat förintelsen ”en myt” och har har i offentliga tal yrkat på att staten Israel skall utplånas. Detta tillfälle tar han nu i akt för att sprida sina anti-semitistiska tankar och i forsatt anda mana sina anhängare till att få bort Israel från kartan.    

Även en svensk lärare har rest till ”Översyn av Förintelsen: En global vision” och hans förmåga att undervisas bör nu ifrågasättas om han nu förnekar fakta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: