Alexander Bard ljuger om LUF:s syn på sexköpslagen

I ”Kvällsöppet med Ekdahl” den 6 maj diskuterades prostitution mellan folkpartiets toppnamn till Europaparlamentet Cecilia Wikström, och Liberatis Alexander Bard. Jag håller egentligen inte med någon av dessa två helt och hållet. Alexander Bard är mot sexköpslagen medan Cecilia Wikström är för den. Wikström anser dock att vi ska exportera den till resten av Europa. Jag anser inte att det är en bra idé att sådana lagar stiftas på EU-nivå.  

Jag hade hoppats på att det skulle bli en saklig debatt. Diskussionen om sexköp rör vid kärnan i liberalismen, dvs hur man definierar frihet. Anmärkningsvärt är det då när Alexander Bard i nationell TV står upp och säger att Liberala ungdomsförbundet numera är mot sexköpslagen.

I Liberala ungdomsförbundets handlingsprogram står att vi är för sexköpslagstiftningen. Detta kan komma att ändras under kongressen i augusti, men bara dårar tar ut segrar i förskott (om man nu anser att det skulle vara en seger). Tilläggas bör också att LUF anser att sexköpslagen bör spridas ut i Europa, vilket jag som sagt personligen inte håller med om.

Det är väldigt tragiskt att Alexander Bard ljuger i nationell tv.

Annonser

One Response to Alexander Bard ljuger om LUF:s syn på sexköpslagen

  1. Johan Richter skriver:

    Han kanske bara missuppfattat det hela. Luf Stockholm har uttalat sig emot tror jag och han har kanske missuppfattat och trott det gällt hela Luf.

    Jag tycker inte vi ska anklaga folk för att ljuga när det finns plausibla alternativa förklaringar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: