Per Gahrtons sinne för proportioner

Per Gahrton skriver på Newsmill om Israel och den famösa artiklen i Aftonbladet där Israel anklagades för att ägna sig åt att stjäla organ frånn palestinier.

Det finns flera intressanta saker i artiklen. Bland annat skriver han att:”trots att, som jag visar i min bok Palestinas frihetskamp (Carlssons) Israel tveklöst är världsmästare i människorättsbrott.” Israel är alls världsmästare i människorättsbrott, utan tvekan dessutom. Jag undrar när de gick om Nordkorea?

Han skriver också: ”Sveriges Tel Aviv-ambassadör, som fördömt Boströms artikel på ambassadens hemsida, måste kallas hem och läxas upp av Carl Bildt och undervisas i elementär svensk yttrandefrihet.”

Detta trots att han tyckte att Fogh Rasmussen borde ha bett om ursäkt för Muhammed-karaktyrerna i en tidigare artikel på Newsmill.

Gahrton tycker också det är rimligt att utreda om påståendet om organhandel är sant trots att det inte finns några tecken på att det skulle vara sant. Det vore intressant om han vill tillsätta fler utredningar på så lösa grunder?

Gahrton kommenterar inte den totalt irrelevanta kopplingen Aftonbladet-artikeln gör mellan den rabbin i USA som utreds för misstänkt organhandel och de påstådda organstölderna i Israel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: