Aktivera dig, DU med!

Att vara aktiv i LUF är kul! Det bevisar en helg fylld med galenskaper, politik, ö-råd, dans och en hel del annat flumm på LUF:s kongress i Marks kommun utanför Göteborg. 250 liberaler samlades för att fastslå LUF:s organisation, diskutera valet, prata politik och bara ha allmänt kul.

Fredagens ”upp till kamp-gala” gav LUF Skåne två priser för sitt grymma värvningsjobb. Dessutom fick Pavlina Ekdahl pris för årets ”luffare” för sitt engagemang för yttrandefrihet  på Smålands nation i Lund. På lördagen var självaste Jan Björklund på plats för att hålla ett tal om globaliseringens effekter på svensk ekonomi. Det var också dags för förhandlingar angående LUF:s förbundsstyrelse, ordförande osv. På kvällen bjöds det på kongressmiddag med efterföljande dans och jag kan avslöja att liberaler är grymma på att dansa! Kvällen avslutades klockan fyra med efterfest i LUF:s Skånes sovsal (läs: klassrum). Det var ett par trötta liberaler som tog sig upp för söndagens avslutande förhandlingspass, valanalys och återfärd till Skåne.

LUF Skåne växer explosionsartat och det finns inget bättre tillfälle än nu att engagera sig och bli en del av gemenskapen. Redan nu på torsdag (25 november) klockan 17:00 på fjärde våningen i af borgen är det dags för Café liberal med vår återvalda förbundsordförande Adam Cwejman, ett perfekt tillfälle att träffa dina blivande liberalvänner och äta gratisfika!

Bilder från helgens kongress:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

2 Responses to Aktivera dig, DU med!

 1. Fru Fika skriver:

  Grymt att du har fått igång bloggen nu! 😉
  Och vi är ju sjukt sexiga i LUF skåne så jag hoppas att det blir många bilder på oss!
  Det enda jag har att anmärka på är när jag kollade på gruppbilden… fast å andra sidan summerar det hela kongressen: VAR ÄR FILIP 😛 ?!?! hahahahaha.
  Vill du ha hjälp kanske du kan säga till.. jag är möjligtvis aningens taggad att hålla på med detta med 😉

  • Anton Grahm skriver:

   HAHAHA, ja Filips frånvaro är en bra summering av kongressen.
   Du får väldigt gärna hjälpa till! Du kan ju skriva debattinlägg, pepptexter eller egentligen vad som helst, får säga till Gunnar så ska du få en inloggning så du kan logga in och skriva när du vill.
   Vi måste tillsammans hålla bloggen levande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: