Engagera dig!

Valet närmar sig med sjumilasteg. Vill du vara med och påverka valutgången i mer liberal riktning? Tycker du också att Sverige behöver en bättre skola, fler jobb och hållbar integrationspolitik? Då är du mer än hjärtligt välkommen att bli medlem i Sveriges bästa ungdomsförbund, Liberala ungdomsförbundet! Som medlem kan du delta i olika aktiviteter och lära dig mer om politik och samhället.

Varför politik? Politik handlar om människor. Är man intresserad av människor är man, medvetet eller omedvetet, intresserad av politik. Det är politiska beslut som formar vår vardag och våra liv. Alltifrån hur du har det i skolan/på universitetet till hur mycket pengar du har i plånboken baseras på politiska beslut. Det är därför viktigt att engagera sig politiskt. Engagerar inte du dig – engagerar någon annan sig åt dig!

Hur blir jag medlem i Liberala ungdomsförbundet, Sveriges liberala ungdomsförbund? Du går in här och fyller i efterfrågade uppgifter i fälten till vänster på hemsidan. Ditt medlemskap är gratis.

Hur vet jag vad ni har för aktiviteter i LUF Lund? Att gå med i vår grupp på Facebook är det bästa sättet att få löpande information om våra aktiviteter. Du kan även maila oss på lund@liberal.se. Du avgör själv hur aktiv du vill bli. Det finns inget som helst tvång att komma på någon aktivitet som medlem, ditt engagemang sker helt och hållet efter dina egna preferenser.

Vi hoppas på att snart få träffa dig!

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: